Firea nu acceptă
Firea nu acceptă
Exclusiv firea Politic Ultima Ora

Lovitură pe scena politică! Gabriela Firea loveşte în PSD! Mișcare de ultimă oră!

Este scandal mare în PSD după ce primarul Sectorului 3 din Capitală Robert Negoiță a anunțat că nu va mai candida pe listele partidului condus de Marcel Ciolacu.

La această oră în PSD se vehiculează susținerea lui Victor Ponta, liderul Pro România, pentru fotoliul de edil al Bucureștiului, întrucât liderii partidului știu că prin retragerea lui Negoiță, Firea pierde sprijinul Sectorului 3.

Surse din politică declară pentru NEWSTEAM.RO că, în scurt timp, Gabriela Firea va anunța conducerea partidului că se retrage din cursa pentru funcția de Primar General al Capitalei, date fiind tensiunile dintre aceasta și unii șefi din PSD. Cu toate acestea, Firea va candida la Primăria Capitalei, ca independent, dar susținută de partidul lui Dan Voiculescu, adică Partidul Puterii Unamiste-Social Liberal (PPU-SL).

Aceleași surse mai spun că Firea va demisiona din PSD, în preajma zilei alegerilor locale, programate în 27 septembrie. Un indiciu l-a dat chiar fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone care spune că Gabriela Firea va fi susținută de PP-USL, pentru fotoliul de Primar General al Capitalei.

Lovitură pe scena politică! Gabriela Firea loveşte în PSD! Mișcare de ultimă oră! 3

 

„PPU (social-liberal) o va susține pe doamna Gabriela Firea, fără niciun echivoc! Nu ne interesează câte alianțe se vor face sau se vor desface. Suntem de părere că Gabriela Firea va câștiga detașat. De ce? Pentru că a dovedit că merită și că poate. Așadar, noi îi urăm succes în viitorul mandat pe care, mai mult ca sigur că-l va bifa! …În țară, ne batem cu șanse reale la câteva municipii care vor dovedi faptul că umanismul va învinge, cu onoare, demnitate și curaj!” a spus Cristian Popescu Piedone.

Citește şi alte dezvăluiri NEWSTEAM.RO: 

Cum i-a dat Klaus Iohannis peste nas ministrului Ion Ștefan. Decizia președintelui care încheie scandalul de la Ministerul Dezvoltării

Un nou eşec de proporţii pentru Guvernul Orban. Cum s-a dus pe apa sâmbetei reorganizarea MFP şi de ce îi este teamă lui Cîţu

Doi eurodeputaţi români sprijină oficial persoanele lesbiene, homosexuale, bisexuale, transsexuale și intersexuale. I-au scris şi lui Iohannis!

Documente incendiare. Secretar de stat acuzat de abuz în serviciu! Presiuni asupra unui funcționar pentru eliberarea ilegală a unei licențe în domeniul piscicol

El este „ministrul din umbră“ de la Dezvoltare!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.