PSD declanșează un nou război:
liviu-dragnea
Uncategorized

Liviu Dragnea s-a supărat pe Guvern: amenință cu remanierea!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a ordonat miniștrilor să înceapă procesul de descentralizare, în caz contrar vor începe remanierile. Vicepremierul Viorel Ștefan a declarat, în cadrul emisiunii ”Income”, realizată de Maria Toader, la Antena 3, că fiecare ministru a primit sarcini în acest sens și în curând va avea loc o evaluare, iar miniștrii care nu evoluează în acest sens, vor fi remaniați.

”Da, o să am o discuţie cu miniştrii. Ori susţin în continuare programul de guvernare şi dau drumul la descentralizare, ori nu mai pot sta în guvern . Ăsta nu e un guvern alandala”, declara Liviu Dragnea.

Vicepremierul Viorel Ștefan avertizează, la rândul său, toți miniștrii și șefii de instituții publice că trebuie să facă descentralizarea, altfel vor plăti cu funcția.

”Sigur că, după acest proces sau în paralel sau pe baza acestui proces sau acest proces va contribui şi la evaluarea miniştrilor! Pentru că dacă decizia aceasta este, sarcina pe care au primit-o este aceasta şi rezultatul evaluării nu va rezolva problema (…) Dacă nu fac descentralizarea, va atârna greu în evaluarea titularului de portofoliu! E firesc să lucrăm aşa!

Acest lucru nu se poate întâmpla dintr-un singur birou de la nivelul Guvernului, să dea reţete magice şi aplicabile! Imediat, a doua zi să se execute! Nu se poate! Este o muncă de anvergură pe care trebuie să o facă fiecare ministru, fiecare şef de instituţie publică, fiecare şef de serviciu public, fiecare trebuie să îşi facă treaba. Dacă nu îşi face treaba bine în această evaluare, fiecare la rândul lui va fi evaluat de eşalonul superior! Şi va atârna în această evaluare”, a explicat vicepremierul Viorel Ștefan.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.