Ultima Oră. Alexandru Arșinel, internat de urgență. Actorul este în stare critică 3
Exclusiv Social Ultima Ora

Ultima Oră. Alexandru Arșinel, internat de urgență. Actorul este în stare critică

Alexandru Arşinel, în vârstă de 83 de ani, se află într-o stare critică la spital, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansa sa de supravieţuire.

Arșinel ar fi ajuns iar la spital și este internat pe secția de ATI de la Spitalul Fundeni, acolo unde ar fi contactat și o infecție nosocomială, conform RomaniaTV.

Îndrăgitul actor a fost internat într-un azil de bătrâni specializat în problemele cu care se confruntă acesta în prezent, până când, dintr-o dată, s-a simțit rău, motiv pentru care personalul a fost nevoit să apeleze de urgență la ajutorul medicilor.

De atunci, Alexandru Arșinel este internat în spital, iar familia sa nu a mai oferit niciun punct de vedere, cu privire la starea sa de sănătate.

Cristian Arșinel, unul dintre cei doi fii ai marelui actror, a reacționat după cele auzite și a spus că starea de sănătate a tatălui său este bună, iar tot ce își dorește familia sa în aceasta perioadă este să aibă parte de liniște.

,,Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a declarat Cristian Arșinel potrivit playtech.

Ultima Oră. Alexandru Arșinel, internat de urgență. Actorul este în stare critică 4

Se pare că Alexandru Arșinel ar suferi și de aritmie cardiacă, boală care poate provocat un atac de cord, dar dacă este tratată la timp, tragedia poate fi prevenită.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.