Avem prognoza meteo pentru 4 săptămâni
Avem prognoza meteo pentru 4 săptămâni
Social Ultima Ora

Prognoza meteo 22 august – 19 septembrie 2022. Când vine toamna

Prognoza meteo 22 august – 19 septembrie 2022.

Prognoza meteo 22 – 29 august 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice și estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de sud-vest a țării, dar mai ales în zona de munte aferentă, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Prognoza meteo 29 august – 5 septembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în est și sud-est.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile vestice, dar și local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 5 – 12 septembrie 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 12 – 19 septembrie 2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, mai ales în estul și sud-estul țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.