Orban dă lovitura în județul lui Dragnea. Demisie la vârf din PSD 3
Ultima Ora Politic

Orban dă lovitura în județul lui Dragnea. Demisie la vârf din PSD

Medicul veterinar și fost consilier local PSD, în Alexandria, Epure Haralambie, care a trecut miercuri, în echipa liberalilor.

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, cataloghează această trecere a unui alt membru PSD în tabăra liberală ca pe o lovitură dată lui Drăgușin.. Mai mult, a anunțat și faptul că fostul consilier local PSD este primul în cărți pentru funcția de viceprimar al orașului.

Lovitură grea pentru Victor Drăgușin și PSD. Cel mai important și de notorietate consilier local al PSD Alexandria, Haralambie Epure, este, de astăzi, membru al echipei PNL Alexandria.

Noua echipă liberală condusă de președintele interimar al PNL Alexandria, Veronica Valentina Piticu Mitran, candidat la Primăria Alexandriei, are capacitatea și forța de a câștiga alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Am toată încrederea și convingerea că, în această situație favorabilă, candidatul PNL la Primăria Alexandriei, Veronica Valentina Piticu Mitran va fi noul primar al reședinței de județ după alegerile locale, iar Haralambie Epure va deschide lista de consilieri locali ai Partidului Național Liberal.”, susține Pîrvulescu, conform liberinteleorman.ro.

Orban dă lovitura în județul lui Dragnea. Demisie la vârf din PSD 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.