Ludovic Orban anunță sfârșitul PSD! ” O să vedeți rezultatul!”
Ludovic Orban anunță sfârșitul PSD! ” O să vedeți rezultatul!”
Ultima Ora #DNA Politic

Ultima Oră! PSD depune plângere penală la adresa membrilor Guvernului Orban. ”La Pușcărie!”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunță că, miercuri, partidul său va depune plângere penală la DNA, împotriva tuturor mebrilor Guvernului Orban.

PSD spune că, Executivul a transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității și la cere procurorilor să judece cu celeritate plângerea penală.

”Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat!

Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare! Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

Ultima Oră! PSD depune plângere penală la adresa membrilor Guvernului Orban. ”La Pușcărie!” 7

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității!

Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, scrie Ciolacu pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii