Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, amenințat zilnic cu Moartea 1
Exclusiv Social Ultima Ora

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, amenințat zilnic cu Moartea

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, joi seară, că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea, explicite, mai ales în timpul nopţii, dar a transmis că nu se poate lăsa pradă emoţiilor.

”Când toată lumea este nemulţumită este momentul unei schimbări radicale. O schimbare radicală de reformă întâmpină o rezistenţă firească, din partea unui sistem care este un sistem inerţial, prin excelenţă”, a spus Cîmpeanu, la antena3.ro.

Acesta a explicat că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea

”Eu personal primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea (…) Construiesc în educaţie, cu multă determinare şi fără să mă las pradă emoţiilor, nu am dreptul să mă las pradă emoţiilor, ca orice cetăţean, din moment ce mi-am asumat schimbarea sistemului de educaţie din România”, a mai declarat ministrul.

Cîmpeanu a precizat că nu a depus plângere la Poliţie 

Ministrul a explicat că mesajele de ameninţare vin zilnic, mai ales noaptea, fiind foarte explicite: ”Se precizează felul, momentul, tot felul de detalii în aceste mesaje. Este lipsa de educaţie manifestată pe mai multe planuri, este şi rezistenţa sistemului la schimbare”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.