VIDEO. Dani Mocanu a fost reținut. De ce este acuzat manelistul 1
Justiție Ultima Ora

VIDEO. Dani Mocanu a fost reținut. De ce este acuzat manelistul

Manelistul Dani Mocanu a fost reținut joi, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Poliţiştii din Mureş au făcut, joi dimineață, o percheziție în Argeș, la casa lui Dani Mocanu, din Ștefănești, „într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase”.

Asta, după ce în luna iunie Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe Tiktok.

„În fapt, la data de 5 iulie a.c., în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie a.c., în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent”, ”, arată IPJ Mureș.

Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore

Dani Mocanu a fost condamnat în 2021 la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor a reacționat pe Facebook.

De asemenea, instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

De asemenea, el a mai intrat în atenția publicului și a legii după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit. Atunci Poliția Argeș a anunțat că a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.