ALERTĂ! PSD pregătește deja înlocuitorul lui Orban la Palatul Victoria! Planul secret al lui Ciolacu 5
Ultima Ora Exclusiv Politic ponta psd

ALERTĂ! PSD pregătește deja înlocuitorul lui Orban la Palatul Victoria! Planul secret al lui Ciolacu

Partidul Social Democrat, prin vocea președintelui interimar Marcel Ciolacu a anunțat că imediat după ce starea de alertă va expira va depune o moțiune de cenzură prin care să fie demis primul-ministru Ludovic Orba și implicit întreg Guvernul României.

Surse din PSD declară pentru NEWSTEAM.RO că în laboratoarele secrete ale partidului se pregătește o mișcare surpriză pentru președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal.

Concret, planul social-democraților este să-l lase pe Ludovic Orban premier interimar. În acest fel, totul se va decide doar în Parlament, unde PSD deține majoritatea, alături de Pro România și ALDE.

Sursele noastre spun că în cărțile conducerii pentru propunerea de premier pe care majoritatea parlamentară i-o va înainta președintelui ar fi fostul premier Sorin Grindeanu ca favorit, dar se mai vehiculează și alte nume în rândul social-democraților.

ALERTĂ! PSD pregătește deja înlocuitorul lui Orban la Palatul Victoria! Planul secret al lui Ciolacu 6

„Nici varianta Ponta nu este exclusă. Se mai vorbește chiar și de Firea am auzit. O altă variantă ar fi, să îl lăsăm tot pe Orban premier interimar, dacă Iohannis nu desemnează nominalizarea noastră. În acest fel, va rămâne Orban ca primi-ministru interimar. Noi ne atingem scopul. Nu mai poate emite ordonanțe de urgență. Nu se mai fac achiziții directe. Parlamentul va decide tot ce se întâmplă în România. Cu alte cuvinte vom avea controlul total. guvernul va fi obligat să pună în aplicare tot ce decidem noi”, susțin sursele.

ALERTĂ! PSD pregătește deja înlocuitorul lui Orban la Palatul Victoria! Planul secret al lui Ciolacu 7

Citește alte dezvăluiri exclusive NEWSTEAM.RO

Doi eurodeputaţi români sprijină oficial persoanele lesbiene, homosexuale, bisexuale, transsexuale și intersexuale. I-au scris şi lui Iohannis!

Documente incendiare. Secretar de stat acuzat de abuz în serviciu! Presiuni asupra unui funcționar pentru eliberarea ilegală a unei licențe în domeniul piscicol

El este „ministrul din umbră“ de la Dezvoltare!

Cum i-a dat Klaus Iohannis peste nas ministrului Ion Ștefan. Decizia președintelui care încheie scandalul de la Ministerul Dezvoltării

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.