Marcel Ciolacu, atac dezlănțuit la Iohanmnis și Orban! Acuzații incendiare 7
Politic Ultima Ora

Marcel Ciolacu, atac dezlănțuit la Iohanmnis și Orban! Acuzații incendiare

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe Klaus Iohannis și ludovic Orban că țin școlile închise și periclitează educația copiilor, dar, că le vor deschide pentru alegerile din 6 decembrie.

Ciolacu, spune că cei doi fac orice pentru organizarea alegerilor, dar că nu se gândesc la educația a sute de mii de copii, care, nu pot merge la școală, întrucât, sunt nevoiți să învețe în scenariul roșu.

”Școli deschise pentru copii, nu doar pentru alegeri!

Guvernarea Iohannis-Orban ține școlile închise, total invers față de restul Europei civilizate.

Dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secții de votare. Nu au avut niciun plan pentru elevi. Nu au luat nicio măsură. Nu au pregătit sistemul de învățământ on-line. Nu au testat profesorii și elevii.

În schimb, din nepricepere, lașitate și dezinteres total compromit grav educația copiilor! Epidemia crește galopant, dar nu din cauza școlilor. O spun toți specialiștii.

O recunosc până și politrucii din Guvernul PNL! Cu toate acestea, au decis ca școlile să fie închise în continuare.Soluția #corectă este cea propusă repetat de #PSD.

Testarea rapidă a copiilor și a profesorilor, acolo unde există suspiciuni sau contaminați, izolarea celor pozitivi și continuarea normală a școlii pentru cei sănătoși.

Cursurile on-line, așa cum sunt gândite de acest guvern incompetent, sunt o glumă! Proastă!

Deschideți școlile, nu sacrificați educația copiilor!”, scrie Ciolacu pe facebook.

Marcel Ciolacu, atac dezlănțuit la Iohanmnis și Orban! Acuzații incendiare 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii