Ludovic Orban, îi dă replica Patriarhului Daniel, după ce șeful BOR, a amenințat Guvernul cu demiterea 7
Exclusiv Politic Ultima Ora

Ludovic Orban, îi dă replica Patriarhului Daniel, după ce șeful BOR, a amenințat Guvernul cu demiterea

Ludovic Orban a avut o primă reacție după ce Patriarhul Daniel a sugerat, marți, că regimul comunist a căzut drept pedeapsă pentru faptul că autoritățile comuniste au interzis oamenilor să se închine la moaștele Sfântului Dimitrie, cu numai câteva luni înainte de Revoluția Română din decembrie 1989.

Într-un interviu acordat Europei Libere, Orban, a explicat de ce a cerut limitarea participării la sărbătorile religioase și care este relația sa cu Patriarhul Daniel.

„Eu am stabilit niște reguli de protecție sanitară care să permită reducerea riscului de răspândire a virusului odată cu aceste sărbători religioase.

Declarația nu consider că mă privește pentru că eu nu am interzis ca oamenii să se închine la moaștele Sfântului Dimitrie.

Nu știu la ce s-a referit Patriarhul. Personal, nu mă simt vizat de declarația aceasta”, a fost poziția premierului Orban în interviul acordat Europei Libere.

Ludovic Orban, îi dă replica Patriarhului Daniel, după ce șeful BOR, a amenințat Guvernul cu demiterea 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii