Liberalii din Ardeal îl părăsesc și ei pe Cîțu. Prima demisie la vârf din PNL Mureș. ”Mă simt trădat. Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate”! FOTO 7
Exclusiv Politic Ultima Ora

Liberalii din Ardeal îl părăsesc și ei pe Cîțu. Prima demisie la vârf din PNL Mureș. ”Mă simt trădat. Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate”! FOTO

Se încing spiritele în PNL, toț mai mulți liberali nemulțumiți de alianța cu PSD, își dau demisiile din partidul condus de Florin Cîțu.

Prima demisie din Biroul Politic Județean al PNL Mureș, liderul studenților, președintele CSL Mureș, David-Bogdan Boar, a plecat din Partidul National Liberal.

”Sunt doar un tânăr de 20 de ani care își dorește o țară funcțională, normală, în care politicul să pună pe primul loc interesele cetățeanului și nu interesele proprii.

Cer oare prea mult? Cred că da, pentru că ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni îmi demonstrează, încă o dată, de ce oamenii nu mai au încredere în politicieni.

Am intrat în Partidul Național Liberal la scurt timp după ce am împlinit 18 ani, fără să cunosc pe nimeni și fără să urmăresc orice fel de funcții.

Am intrat datorită părerilor ideologice, regăsindu-mă în valorile liberal conservatoare promovate de PNL, dar și datorită faptului că am văzut performanță din partea multor liberali.

Dar lucrul cel mai important care m-a adus în PNL a fost dorința de a scăpa de PSD.

Liberalii din Ardeal îl părăsesc și ei pe Cîțu. Prima demisie la vârf din PNL Mureș. ”Mă simt trădat. Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate”! FOTO 8

Știm cu toții cum a fost când erau ei la Guvernare, știm cu toții protestele, știm cu toții cum i-au gazat pe oameni în plină stradă, refuzându-le dreptul constituțional la protest.

Știm cu toții cum au eliberat prizonieri care, ce să vezi, au recidivat, distrugând multe vieți și multe familii.

Chiar și actuala conducere a PNL spunea, bătându-se în piept, că au fost la proteste pentru a scăpa de Ciuma Roșie.

Mă simt trădat, dar cel mai tare mă doare faptul că am fost implicat activ în fiecare campanie, am făcut-o din dorința de a schimba lucrurile în bine, dar ce am făcut de fapt a fost să mint, inconștient și involuntar, oamenii în față.

Le-am spus „Niciodată cu PSD!”, „Vrem să scăpăm de Ciuma Roșie!”, „Ne dorim o țară fără PSD!”.

Pentru asta, oameni buni, vreau să vă cer scuze.

Demisia mea din partid este, astfel, un lucru logic, pe care, cu durere, ce-i drept, trebuia să îl fac.

Pot înghiți unele lucruri, dar peste principii nu calc niciodată! Iar unul dintre principiile care m-au adus în PNL a fost tocmai dorința de a scăpa de PSD, nicidecum de a-l aduce înapoi în Guvern.

Liberalii din Ardeal îl părăsesc și ei pe Cîțu. Prima demisie la vârf din PNL Mureș. ”Mă simt trădat. Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate”! FOTO 9

 

Am întâlnit aici niște oameni deosebiți, cărora vreau să le mulțumesc pe calea aceasta pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit și pentru toată încrederea oferită, dar nu pot să accept ce se întâmplă.

Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate, iar demisiile în masă din partid sper să le arate că nu pot acapara un partid cu forța, fără să existe și urmări”, a transmis Boar.

Liberalii din Ardeal îl părăsesc și ei pe Cîțu. Prima demisie la vârf din PNL Mureș. ”Mă simt trădat. Conducerea actuală a distrus singurul partid istoric rămas în activitate”! FOTO 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.