Război! PSD dă o lovitură cruntă PNL! Omul lui Cîțu înfrânt în instanță! Decizia judecătorilor. FOTO 7
Exclusiv Politic Ultima Ora

Război! PSD dă o lovitură cruntă PNL! Omul lui Cîțu înfrânt în instanță! Decizia judecătorilor. FOTO

Două dintre cele mai cunoscute obiective turistice din România și nu numai au fost disputate în instanță de către județele Prahova și Dâmbovița, conduse de PNL și PSD.

Este vorba despre Sfinxul şi Babele, din Bucegi, care  sunt amplasate la graniţa dintre județele Prahova şi Dâmboviţa, monumente naturale care atrag anul turiștii.

Cu ocazia Zilei Sfinxului din Bucegi, aniversată anul pe data de 28 noiembrie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cornelui Ștefan anunță că, cele două monumente naturale vor aparține teritorila de județul pe care-l conduce, potriviy decizie judecătorilor.

Foto: Corneliu Ștefan-PSDRăzboi! PSD dă o lovitură cruntă PNL! Omul lui Cîțu înfrânt în instanță! Decizia judecătorilor. FOTO 8

”Astăzi este ziua Sfinxului din Bucegi!

Înconjurat de mistere și legende, Sfinxul din Bucegi este unul dintre cele mai frumoase monumente naturale din țara noastră.

Sunt povești care ne spun că este Axa Lumii sau că dacii, simțind chemarea acestuia, deveneau nemuritori.

În fiecare an, pe 28 noiembrie, sute de oameni urcă muntele și se strâng în jurul Sfinxului pentru că, astăzi, razele Soarelui care îl îmbrățișează formează o piramidă magică, unii spunând vindecătoare.

Război! PSD dă o lovitură cruntă PNL! Omul lui Cîțu înfrânt în instanță! Decizia judecătorilor. FOTO 9

Mit, legendă sau povești din Antichitate, Sfinxul a fost martorul tăcut al istoriei acestui petic de țară, a județului Dâmbovița.

Și este datoria noastră să-l protejăm, așa cum și el a făcut-o de-a lungul mileniilor.

Nu în ultimul rând, mă bucur să le transmit dâmbovițenilor că joi, 25 noiembrie, Consiliul Județean Dâmbovița a avut câștig de cauză în procesul cu județul Prahova, vecinii noștri susținând că atât Sfinxul, cât și Babele se află pe teritoriul lor.

Război! PSD dă o lovitură cruntă PNL! Omul lui Cîțu înfrânt în instanță! Decizia judecătorilor. FOTO 10

Deși sentința de joi nu este definitivă, toate instanțele, altele decât cele din Prahova, au spus că cele două monumente sunt ale județului nostru, iar eu mă voi asigura că Sfinxul și Babele vor rămâne pe teritoriului județului nostru”, anunță Ștefan pe facebook.

Atac din Parlament la Guvern. ”Tot sistemul fiscal-bugetar va crăpa”

Foto: Iulian Dumitrescu-PNL

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.