Gabriela Firea dezlănțuită la adresa lui Iohannis! ” Președintele nu va promulga legea!” 3
Politic Ultima Ora

Gabriela Firea dezlănțuită la adresa lui Iohannis! ” Președintele nu va promulga legea!”

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac furibund la adresa președintelui Iohannis, pe care-l acuză că vrea să-i ducă, împreună cu prem ierul Orban, la faliment pe proiducătorii agricoli din România.

Referitor la legea votată de Camera Deputaţilor privind redeschiderea pieţelor acoperite închise de Guvernul Orban, Gabriela Firea susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu o va promulga.

”E clar că Presedintele Iohannis NU va promulga legea și astfel milioane de români obișnuiți – atât comercianți cât și consumatori- vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor. o Nu există focare de infecție în piețe!

Asociația Piețelor Agroalimentare semnalează public că de la începutul pandemiei, inclusiv în perioada sărbătorilor pascale, când măsurile erau mult mai drastice, activitatea din piețe s-a putut desfășura fără a fi afectată în vreun fel comercializarea produselor și că piețele agroalimentare au fost deschise pe tot parcursul anului și nu a fost înregistrat niciun focar de infecție.

Gabriela Firea dezlănțuită la adresa lui Iohannis! ” Președintele nu va promulga legea!” 4

Parlamentul a decis ieri că pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară”, spune Firea pe facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.