Gabriela Firea în război cu Orban și Boloș. Ce vrea să le facă fostul primar al Capitalei 7
Politic Ultima Ora

Gabriela Firea în război cu Orban și Boloș. Ce vrea să le facă fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a declarat, marţi, la Antena 3, că va depune o plângere penală împotriva lui Ludovic Orban şi a ministrului Economiei.

Fostul primar PSD îi acuză pe cei doi că au blocat semnarea unui contract de modernizare a reţelei de termoficare timp de un an şi că i-au „sabotat” pe bucureşteni din raţiuni electorale.

„Vreau să vă dau o informaţie în premieră şi exclusivitate. Voi face plângere împotriva premierului şi împotriva ministrului Fondurilor Europene care astăzi au semnat un contract de finanţare împreună cu noul primar al Capitalei, primarul Drepţi Unite, pentru finanţarea reabilitării conductei de termoficare.

Un contract care era gata acum un an, la care am lucrat cu echipa mea patru ani, noi am realizat strategia energetică a Capitalei, de asemenea, studiul de fezabilitate şi am îndeplinit toate condiţionalităţile solicitate de la Bruxelles, e vorba de 333 milioane de euro.”, a declarat Gabriela Firea în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Gabriela Firea în război cu Orban și Boloș. Ce vrea să le facă fostul primar al Capitalei 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii