AUR atac la Iohannis
AUR atac la Iohannis
Politic Ultima Ora

AUR, atac la Klaus Iohannis de Ziua Națională. președintele invitat la Alaba-Iulia, să vadă cât de iubit este de români

Alianţa pentru Unirea Românilor, AUR,  îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naţionale.

Președintele Iohannis, va organiza miercuri, o recepție cu ocazia Zilei Naționale, eveniment la care, conform unor surse politice, liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, nu au invitați, întrucât nu dețin Certificatul Verde, condiție obligatorie pentru a putea avea acces la Palatul Cotroceni.

”Dacă vrea să fie preşedintele tuturor românilor, şi nu doar al PNL, Klaus Iohannis este aşteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în faţa gării din Alba Iulia, la marşul studenţilor basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Naţională.

Acesta va fi şi un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Programul manifestaţiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiţionalul marş al studenţilor basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanţi şi-au anunţat participarea la eveniment.

”Îl invităm pe preşedintele <<statului eşuat>> să vină în faţa românilor şi să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Naţională.

Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eşuat şi cum ar vedea el renăscând din propria cenuşă o ţară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic.

De asemenea, suntem convinşi că românii vor şti să aprecieze intimidările, ameninţările şi constrângerile la care au fost supuşi în ultima vreme şi că îi vor mulţumi pe măsură”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

AUR, atac la Klaus Iohannis de Ziua Națională. președintele invitat la Alaba-Iulia, să vadă cât de iubit este de români 3

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.