Amenințări în PNL! Omul lui Orban aduce primarii în fața Guvernului! „O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”! FOTO 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

Amenințări în PNL! Omul lui Orban aduce primarii în fața Guvernului! „O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”! FOTO

Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, spune că dacă premierul Florin Cîțu nu alocă fonduri și primarilor din județul său atunci va protesta în Piața Victoriei.

„O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”, anunță Mediafax.

„Apropo de ceea ce se întâmplă zilele astea – un fel de alocare din fondul de rezervă. Primarii aşteaptă acest lucru. Anul trecut s-au făcut de trei ori alocări, domnilor primari?

Acum, într-adevăr, se pare că se va găsi o soluţie cu câteva zile înainte de Congres. Stimate coleg Florin Cîţu, să nu cumva să îţi permiţi să sari peste primarii din Dâmboviţa doar pentru că eu am avut curajul şi l-am susţinut pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susține”, a spus Virgil Guran, în discursul său ținut la prezentarea moțiunii lui Ludovic Orban la PNL Teleorman.

El afirmă că priarii din județul Dâmbovița i-au spus că vor protesta dacă nu vor primi alocări bugetare.

„Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări îşi strâng toţi alegătorii şi vin în faţa Guvernului. Dacă vrei să ai primari liberali în faţa Guvernului, fă acest lucru. Eu o să fiu în faţa lor, în faţa Guvernului și o să fie ceva unic.

Pentru prima dată în istoria Partidului Naţional Liberal, un senator şi primarii lui vin în faţa Guvernului. Şi promit că fac acest lucru! Dacă eu nu pot să îmi apăr oamenii şi să îi sprijin doar pentru faptul că am altă opţiune pentru preşedinţia partidului este foarte grav”, conchide Guran.

Amenințări în PNL! Omul lui Orban aduce primarii în fața Guvernului! „O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”! FOTO 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.