LOVITURĂ pentru Piedone
LOVITURĂ pentru Piedone
Social Ultima Ora

Newsbucuresti.ro: Bunicul Piedone – apariție surpriză la deschiderea școlii unde învață nepotul său; Ce mesaj a transmis deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul edilului de la Sectorul 5 / FOTO

Vlad Popescu Piedone, deputat în Parlamentul României și fiul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare, la debutul noului an școlar.

Parlamentarul spune, în postarea de pe facebook, că pentru el și soția sa, această dimineață a fost una emoționantă, precizând că băiatul lor, David este acum în clasa I, iar fetița Antonia, a mers pentru prima dată la grădiniță.

Parlamentarul a precizat că băiatul său, David a avut parte și de o surpriză: bunicul său(edilul sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone) a venit la deschiderea școlii unde învață.

”Nu știu care dintre ei a avut mai multe emoții…”, a ținut să menționeze Vlad Popescu Piedone, legat de întâlnirea bunicului Piedone cu nepotul său David.

”Iată-ne din nou, la mijloc de septembrie. Câți dintre dumneavoastră nu retrăiesc în această perioadă emoția începerii unui nou an școlar?

Ne dăm seama că anii trec, copiii cresc și nu putem decât să ne bucurăm alături de ei și să le fim sprijin în această nouă etapă a vieții.

Să îi iubim necondiționat și să îi învățăm să aibă încredere în ei, chiar dacă nu vor fi de fiecare dată cei mai buni. Să îi ajutăm să se dezvolte și să crească frumos.

Newsbucuresti.ro: Bunicul Piedone – apariție surpriză la deschiderea școlii unde învață nepotul său; Ce mesaj a transmis deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul edilului de la Sectorul 5 / FOTO 7

Unii copii sunt astăzi la început de drum, alții își continuă drumul care nu este deloc ușor, dar cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice aceștia vor putea deveni ce își doresc, își vor putea urma visele.”, a mai scris Vlad Popescu Piedone, pe facebok.Newsbucuresti.ro: Bunicul Piedone – apariție surpriză la deschiderea școlii unde învață nepotul său; Ce mesaj a transmis deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul edilului de la Sectorul 5 / FOTO 8

 

În încheiere, deputatul Vlad Popescu Piedone, a transmis un mesaj pentru profesori, învățători și părinți la începutul anului şcolar 2021-2022:

”Dragi elevi, dragi copii, vă urez succes în noul an școlar, în această călătorie pe drumul cunoașterii!

Dragi profesori și învățători, să aveți răbdare și înțelegere pentru acești prichindei, așa cum ați avut și până acum!”

Newsbucuresti.ro: Bunicul Piedone – apariție surpriză la deschiderea școlii unde învață nepotul său; Ce mesaj a transmis deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul edilului de la Sectorul 5 / FOTO 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.