O tânără din Hunedoara și-a ascuns cocaină în vagin. A fost prinsă la vamă 1
Uncategorized Justiție Social Ultima Ora

O tânără din Hunedoara și-a ascuns cocaină în vagin. A fost prinsă la vamă

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au condamnat o tânără care și-a ascuns cocaină în vagin, încercând să intre astfel în România.

Tribunalul Hunedoara a condamnat o tânără de 29 de ani, din orașul Hunedoara, pentru deţinere de droguri de mare risc după ce inculpate a încercat să intre prin Punctul de Trecere a Frontiere Nădlac II cu 2,5 grame de cocaine ascunsă în organul genital.

„Inculpata a fost condusă la Spitalul Judeţean Arad, de către ofiţerii de poliţie judiciară în vederea efectuării de către persoane cu pregătire medicală de specialitate a unei examinări ginecologice şi radiografii/ecografii abdominale sau orice altă examinare utilă de specialitate pentru depistarea drogurilor. În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un şerveţel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculeţe tip zipp-lock ce conţineau la interior o substanţă pulverulentă de culoare albă despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină”, se arată, conform Adevărul, în dosar.

Alexandra S. a primit şase luni de închisoare, cu suspendare, la audieri declarând că a cumpărat cantitatea de cocaină descoperită asupra sa din oraşul Zurich în 16 decembrie 2017 de la o persoană necunoscută, de pe o stradă cunoscută în zonă pentru astfel de activităţi, pentru care a plătit suma de 200 de franci elveţieni.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.