Video. Suveranul Pontif a rostit „Tatăl nostru“ alături de Patriarh la Catedrala Mântuirii Neamului
Ultima Ora Social

Video. Suveranul Pontif a rostit „Tatăl nostru“ alături de Patriarh la Catedrala Mântuirii Neamului

Papa Francisc a sosit, vineri, în România, la Bucureşti. El a fost întâmpinat de preşedintele Klaus Iohannis şi de soţia acestuia la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”. Ceremonia oficială de primire a Santităţii Sale a avut loc la Palatul Cotroceni. În toată Capitala sunt măsuri drastice de securitate dublate de restricţii în trafic.

Papa Francisc a fost întâmpinat la Catedrala Mântuirii Neamului cu aplauze de sute de români. Suveranul Pontif le-a spus „Hristos a înviat“, iar după ce a primit de doi tineri în costume populare româneşti cu pâine şi sare, precum şi un buchet cu flori, a intrat în Catedrală alături de Patriarh.

Rugăciunea Tatăl Nostru a fost rostită de Papa Francisc în limba italiană şi apoi în română de Patriarhul Daniel, acompaniaţi de zeci de pelerini prezenţi la Catedrala Mântuirii Neamului.

Papa rostește „Tatăl nostru“ la Catedrala Mântuirii Neamului

Papa Francisc se află la Catedrala Mântuirii Neamului, unde a fost întâmpinat cu aplauze de români. Suveranul Pontif va spune rugăciunea „Tatăl nostru“ alături de Patriarhul Daniel. SURSA: TVR http://adev.ro/pscnmr

Publicată de Adevărul pe Vineri, 31 mai 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.