ALERTĂ. Dacian Cioloș scrisoare de ultimă oră pentru premierul Viorica Dăncilă. Ce-i cere acesteia
Ultima Ora Politic

Video. Pe Cioloș nu l-a huiduit nimeni în Teleorman! Pe Viorica…

Dacian Cioloș și-a propus să deschidă un cabinet europarlamentar în județul Teleorman, fieful PSD, acesta susținând în mod repetat că pentru el e important să demonstreze că acest județ, atât de anatemizat, poate fi perceput și altfel. Se pare că ideea a pornit de la echipa PLUS din Teleorman, care i-ar fi solicitat lui Cioloș o prezență mai frecventă în zonă și, în același timp, o implicare constantă în problemele mari ale oamenilor care se confruntă cu un grad ridicat de sărăcie. Ideea pare să-i fi surâs europarlamentarului, care a înțeles că prezența sa, în calitate de specialist în domeniul agriculturii, într-un județ preponderent agricol ar putea determina unele evoluții, a scris liberinteleorman.ro.

Dacian Cioloș a făcut pâine la țest, procedeu specific zonei, a vorbit cu oamenii, ce să mai…, s-a simțit bine! Și, foarte important, nu l-a huiduit nimeni! Spre comparație, Viorica Dăncilă este huiduită oriunde s-ar duce, inclusiv în Telorman.

„Am fost în Teleorman și am vorbit cu oamenii. M-am convins încă o dată că județul acesta nu merită renumele negativ pe care un om și un partid al trecutului i l-au creat.

M-am întâlnit cu oameni primitori, vrednici și deschiși, oameni care speră că viitorul va fi mai bun. Le-am spus și lor, așa cum spun tuturor, că viitorul sigur va fi mai bun dacă ni-l facem noi, dacă ne implicăm și ne pasă de comunitate, dacă profităm de oportunități. Și le-am explicat că nu sunt singuri, că toți suntem parte a Uniunii Europene, care este singura cale de dezvoltare reală și sustenabilă.

Am vorbit cu teleormănenii despre PLUS și despre planurile noastre, despre politicile europene comune, mai ales privind agricultura și subvențiile, și am strâns de la ei semnături pentru susținerea candidaturii lui Dan Barna la președinția României”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.