Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa!
Ultima Ora Social

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa!

Bianca Domnica Caba are 16 ani și este născută la Madrid, din părinți constănțeni. La vârsta de 8 ani, în timpul unei vacanțe la bunicii din România, a urcat pentru prima oară în șa, în Parcul Tăbăcăriei. I-a plăcut. Tataie și mamaie din Constanța au dus-o și a doua zi. Și a treia zi.

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa!

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa!Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 1

Întoarsă la Madrid a cerut părinților să o înscrie la o școală de echitație. Așa s-a întâmplat. A câștigat un concurs regional, apoi pe al doilea și a îndrăgit din ce în ce mai mult acest sport. Anul acesta se va înscrie în Federația Ecvestră a Spaniei și va putea merge și la concursuri naționale. Calul ei se numește Iveria și are 12 ani.

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 2 Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 3

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 4

Cu tataie și mamaie…

 

Bianca mai are doi ani de liceu și vrea să se înscrie apoi la Academia de Poliție. În Spania, nu în România.

Chiar dacă îi este dor de tatie și mamaie. Din păcate, România nu poate oferi nivelul de trai pe care îl oferă Occidentul.

Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 5 Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 6 Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 7 Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa! 8Video. Amazoana constănțeancă din Madrid. La 16 ani are deja o jumătate de viață trăită în șa!

Este generația pe care România a pierdut-o din cauza unei clase politice iresponsabile. Menționăm că din țara noastră au plecat, din 1990 până acum, 5 milioane de cetățeni, cel puțin. Pentru o viață mai bună. Câți se vor mai întoarce oare?

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii