Video. Tragedie. Un șofer care făcea live pe Facebook a intrat cu mașina într-o curte și a omorât o bătrână și un copil de 3 ani 1
Ultima Ora Social

Video. Tragedie. Un șofer care făcea live pe Facebook a intrat cu mașina într-o curte și a omorât o bătrână și un copil de 3 ani

O femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani din comuna Văcăreni (Tulcea) au murit, duminică după-amiază, după ce o mașină a intrat cu viteză foarte mare în curtea în care aceștia se aflau.

Şoferul vinovat de producerea tragediei a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit rapid în comuna lui natală, Luncavița, aflată la 8 kilometri de localitatea în care au murit bătrâna și copilul.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, făcea live pe Facebook la volan în momentul producerii accidentului și era îndemnat de pasagerul din dreapta să accelereze.

Accidentul s-a produs chiar în ziua în care a fost făcut public proiectul de modificare a Codului Rutier prin care Guvernul vrea să sancționeze drastic șoferii care utiliează sub orice formă telefonul mobil sau alt dispozitiv de înregistrare sau redare video și foto.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.