Poliţist, fiu de primar, ciocnind o bere cu infractorul Corduneanu! Doi prieteni buni... 1
Ultima Ora Justiție

Poliţist, fiu de primar, ciocnind o bere cu infractorul Corduneanu! Doi prieteni buni…

Un polițist din Suceava s-a fotografiat pe marginea piscinei, arătându-și mușchii, alături de Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din Moldova. Mândru de isprava sa, a pus poza pe contul său de Facebook, la „Stories”, dar a șters-o după 24 de ore, speriat de reacțiile negative.

Poliţist, fiu de primar, ciocnind o bere cu infractorul Corduneanu! Doi prieteni buni... 2

Poliţistul care s-a fotografiat alături de interlopul din clanul Cordunenilor se numeşte Dan Negură. Lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. El este fiul lui Mihăiţă Negură, primarul orașului Câmpulung Moldovenesc, dezvăluie adevarul.ro.

În imaginea publicată pe Facebook, polițistul Dan Negură și interlopul Adrian Corduneanu îşi arată muşchii, la o bere, stând pe marginea unei piscine. Poliţistul apare în slip, iar interlopul în pantaloni scurţi.

Comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a declarat: „Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat şi a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, fiind declanşată procedura cercetării disciplinare a ofiţerului de poliţie. În funcţie de rezultatele verificărilor făcute de ofiţerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidenţierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente”.

Interlopul Adrian Corduneanu, cunoscut drept „Beleaua”, a fost eliberat din închisoare în luna aprilie 2019, după ce a executat trei ani de puşcărie pentru şantaj.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii