Wizz Air deschide din toamnă 4 noi rute din Timișoara
Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni. O aeronava de la WizzAir a avut problemeaviatic
Ultima Ora Social

Wizz Air lansează o nouă rută, începând din aprilie, între București și Santander

Wizz Air lansează o nouă rută, începând din aprilie, între București și Santander

 Compania aeriană Wizz Air lansează o nouă rută, începând din data de 23 aprilie 2019, între București și Santander, anunță compania, într-un comunicat, conform mediafax.ro

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară, în zilele de marți și sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua, după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza. Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din Capitală și a 145-a din rețeaua Wizz Air.

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 8,3 milioane de pasageri pe rutele sale către și dinspre București, ceea ce reprezintă o creștere de 14,1% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 6.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

Wizz Air operează o flotă de 105 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 44 de ţări.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii