Wizz Air, curse noi către Germania, din Sibiu și Suceava
Ultima Ora Social

Wizz Air, curse noi către Germania, din Sibiu și Suceava

Compania aeriană low-cost Wizz Air introduce, din luna iunie, cursele Sibiu – Baden Baden și Suceava – München, cu o frecvenţă de două, respectiv trei zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 99 lei.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Wizz Air, compania anunță lansarea a două noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden Baden și de la Suceava către München Memmingen.

Ambele rute încep din 17 iunie, biletele fiind deja disponibile cu prețuri începând de la 99 lei.

Baden-Baden devine a cincea destinație Wizz Air din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei companiei din această parte a Europei.

Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Pentru Suceava, noua rută către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania.

„Memmingen este un oraș ce oferă multiple perspective de petrecere a timpului. Acesta are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească”, se arată în comunicatul citat.

Cursa Sibiu – Karlsruhe/Baden Baden va circula în zilele de luni șli vineri, în timp ce Suceava – München luni, miercuri și vineri.

Wizz Air operează o flotă de 109 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 650 de rute de la 25 de baze, care asigură conexiunea între 146 de destinaţii din 44 de ţări.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.