Violator român condamnat la închisoare pe viață în Anglia, mort în penitenciar 1
Ultima Ora Justiție

Violator român condamnat la închisoare pe viață în Anglia, mort în penitenciar

Un violator român condamnat la închisoare pe viață în Anglia a murit în penitenciar. Vasile Năstase își ispășea pedeapsa la Forest Bank, iar pe 1 septembrie a fost găsit înjunghiat în gât. Polițiștii nu tratează această moarte ca fiind suspectă, scrie gazetaderomania.co.uk

Paramedicii i-au acordat primul ajutor și au încercat să îl transporte la un spital din afara închisorii, dar a murit în ambulanță.

Vasile Năstase, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat în România pentru două fapte similare. Bărbatul a primit șase ani de închisoare, în 1993, pentru că a bătut și a violat o femeie pe care a cunoscut-o la o discotecă. Apoi, în 2009, a fost condamant la zece ani de închisoare pentru că a răpit și a violat o femeie pe care a întâlnit-o tot la o discotecă.

În Anglia, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru un viol comis în 18 noiembrie, anul trecut. Năstase a batjocorit o femeie în vârstă de 41 de ani, pe care a întâlnit-o la un club din Leigh. Victima, care era în stare de ebrietate, a plecat cu el de la local, dar nu a vrut să meargă la el acasă. A încercat să scape, dar el a târât-o în locuință și a violat-o.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit românul.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.