Accident în Capitală: Un autobuz a intrat într-un bloc după ce a rămas fără frâne
Ultima Ora Social

VIDEO. ULUITOR. Un șofer de AUTOBUZ s-a urcat BĂUT la volan. Călătorii au chemat poliția

VIDEO. ULUITOR. Un șofer de AUTOBUZ s-a urcat BĂUT la volan. Călătorii au chemat poliția

Deși era într-o stare avansată de ebrietate, un șofer de autobuz din Brăila s-a urcat la volan, fără să se gândească la faptul că îi pune în pericol atât pe oamenii pe care-i transportă, cât și pe cei aflați în trafic. Un călător a filmat scena și a sunat la 112, după ce șoferul a fost la un pas de a provoca un accident. 

În Ajunul Crăciunului, un șofer al societății de transport public Braicar s-a urcat băut la volan și a condus haotic prin Brăila. Bărbatul de 41 de ani a blocat o intersecție și a început să meargă în zig-zag pe șosea, având călători în mașină. Mai mult, a fost la un pas de a provoca un accident, relatează observator.tv.

Un călător a sunat la 112, spunând că șoferul autobuzului nu se simte bine și că este posibil ca el să fie beat. A alertat Poliția și a cerut ca o patrulă să fie trimisă pentru a verifica ce se întâmplă. La telefon, poliţiştii l-au informat să transmită şoferului să oprească imediat mijlocul de transport, lucru pe care călătorul l-a făcut. La sosirea echipajului de Poliție, şoferul de autobuz a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare uriaşă, 1,32 la mie.

Șoferului i-au fost recoltate probe biologice și i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.