ALERTĂ. Încă un român și-a pierdut viața în urma accidentului din Italia
Externe Ultima Ora

VIDEO. TRAGEDIE în Italia. Un pod rutier s-a prăbușit. Zeci de răniți

VIDEO. TRAGEDIE în Italia. Un pod rutier s-a prăbușit. Zeci de răniți

Un pod rutier pe de autostrada A10 s-a prăbușit în apropiere de orașul Genova, a anunțat poliția italiană, precizând că nu există momentan informații despre eventuale victime, relatează postul BBC News. 

Actualizare : Primele date publicate de agenția locala ANSA arată ca exista cel puțin 11 oameni morți, inclusiv un copil, și mai multe persoane rănite, dintre care 5 în stare gravă.

E o „tragedie uriașă”, a declarat Ministrul infrastructurii și transportului, Danilo TONINELLI, în contextul în care autoritățile se tem că zeci de persoane și-ar fi pierdut viața, după ce mai multe vehicule au fost zdrobite de bucățile de pod căzute.

Podul, parte a autostrăzii A10, are o înălțime de aproximativ 100 de metri, potrivit presei italiene, care relatează că mai multe vehicule ar fi afectate de incident. Presa locală susține că mai multe mașini se aflau pe pod în momentul producerii incidentului și că ar exista zeci de morți.

Salvatorii au sosit imediat la fața locului pentru a verifica dacă într-adevăr există sau nu victime.

Podul a fost construit în anii 60 și este cunoscut sub numele de ‘Podul Morandi’. Partea care a căzut este mare de zeci de metri.

Incidentul s-a petrecut după ce, pe o autostradă din apropierea orașului Bologna, un camion plin de GPL a explodat în urma unui accident. Două persoane au murit și alte zeci au fost rănite, printre care și un român, în urma deflagrației. Totodată, explozia a fost atât de puternică încât unda de șoc a spart geamurile clădirilor aflate în apropiere.

Filmări de la locul incidentului arată bucăți mari din pod căzute în valea de sub secțiunea de mijloc a podului.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii