Video șocant. Un român s-a filmat când a intrat intenționat într-un tir. A vrut să se sinucidă 1
Ultima Ora Social

Video șocant. Un român s-a filmat când a intrat intenționat într-un tir. A vrut să se sinucidă

Un șofer român a intrat cu mașina într-un tir, pe o șosea din Germania, totul fiind transmis live pe Facebook. Iubita aflată în România îl anunțase că îl părăsește. Înainte să încerce să se sinucidă, tânărul șofer aflat la volan le transmite un mesaj părinților săi, dar și fostei sale iubite, după care apasă accelerația și intră într-un tir. După impact, transmisiunea a continuat și se aud voci în germană ale oamenilor care au sărit în ajutor. Starea românului, deocamdată, nu este cunoscută, potrivit Observator.

„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât. După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă”, a zis şoferul.

Tânărul plânge și îi transmite fostei iubite: „Şi de sus pot să-l iubesc pe copilul tău, şi de sus pot să am grijă de voi!”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.