Priveghiul lui Ilie Balaci a fost plin de întâmplări ciudate la Biserica Sfântul Ilie din Craiova
Ultima Ora Social

VIDEO. Momente dureroase pentru familia lui Ilie Balaci. Trupul neînsuflețit a fost adus la Biserică

VIDEO. Momente dureroase pentru familia lui Ilie Balaci. Trupul neînsuflețit a fost adus la Biserică

În aceste momente, familia fostului fotbalist Ilie Balaci se află în Biserica ”Sfântul Ilie” din Craiova şi se pregătesc de slujbă.

Imagini sunt sfâşietoare. În videoclipul postat, familia lui Ilie Balaci este îngenuncheată de durere, mai ales Lorena, una dintre fiicele fostului fotbalist. Îmbrăcat în negru, transfigurată de durere, plânge în hohote la căpătâiul sicriului.

”Minunea Blondă” a fost aplaudată în momentul în care sicriul a fost pus în Biserică. De asemenea, familia este sfâşiată de durere, iar fiica sa, Lorena, a intrat în Biserică, ajutată.

Înmormântarea fostului fotbalist Ilie Balaci ar fi trebuit să aibă loc miercuri, însă familia ”Minunii Blonde” a decis să fie înmormântat marţi, scrie digisport.ro.

Înainte de ceremonie, suporterii vor avea ocazia să-şi ia ”la revedere” de la legenda fotbalului românesc. Trupul neînsufleţit va fi depus la stadionul din Craiova, în această după-amiază. Înainte de ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, va oficia o slujă la Biserica ”Sfântul Ilie„ din Craiova.

VIDEO. Momente dureroase pentru familia lui Ilie Balaci. Trupul neînsuflețit a fost adus la Biserică 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.