https://www.youtube.com/watch?v=l3R6ehO8k0M
Ultima Ora Social

Video. Mircea Badea a luat un pumn de a leșinat! L-a bătut din nou motociclistul

Mircea Badea a avut astăzi meciul revanșă cu motociclistul care l-a bătut și în trecut. Nici de această dată prezentatorul Antena 3 nu s-a descurcat mai bine: Badea a primit o lovitură năpraznică și a căzut la pământ. El și-a pierdut starea de conștiență timp de câteva secunde. 

Lupta a fost organizată la un centru comercial din capitală, din sectorul 4. Mircea Badea a fost făcut K.O. în doar două secunde.

„Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.P.S. Sa spui cum „am fost lesinat minute bune” este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste,” este mesajul lui Mircea Badea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii