Video. Imagini șocante în timpul unui meci de tenis. Un sportiv a căzut din picioare 1
Ultima Ora Sport

Video. Imagini șocante în timpul unui meci de tenis. Un sportiv a căzut din picioare

Nicola Kuhn, un tenismen care reprezintă Spania, a căzut din picioare și a început să plângă de durere în timpul unui meci jucat la turneul de la Miami. Sportivul născut la Innsbruck, în Austria, s-a prăbușit pe teren la finalul game-ului al patrulea din setul decisiv, la scorul de 2-2, scrie fanatik.ro

Un tenismen a căzut din picioare și a început să plângă de durere

Nicola Kuhn se duela cu Mischa Zverev într-unul dintre meciurile de la turneul de la Miami, iar sportivul spaniol în vârstă de 19 ani a fost în prim plan. Acesta ratase, în setul doi, opt mingii de meci în fața veteranului în vârstă de 31 de ani și a întâmpinat mari probleme la finalul game-ului al patrulea

Nicola Kuhn a condus cu 6-4, 5-2, și a servit de două ori pentru o victorie în fața lui Mischa Zverev, dar germanul a reușit să câștige cinci game-uri la rând pentru a forța decisivul. La finalul game-ului al patrulea, Nicola Kuhn s-a prăbușit. “Este grav”, au captat imediat microfoanele ambientale, iar oficialii s-au dus lângă sportiv pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta se zbătea la pământ cu faţa spre suprafaţa de joc.

Sportul născut la Innsbruck, Austria, dintr-un tată german și o mamă rusoaică, nu a mai putut să continue duelul cu Mischa Zverev și l-a trimis pe german în turul al doilea, acolo unde se va duela cu Nikoloz Basilashvili, favoritul 17 al tabloului principal.

Nicola Kuhn (255 ATP) împlinea 19 ani în ziua în care s-a duelat cu Mischa Zverev și când s-a prăbușit pe teren. Spaniolul a fost finalist la simplu în turneul juniorilor la Roland Garros 2017 și campion la dublu în același ani.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.