Ultima Ora Justiție

Video. Ciminalul olandez a fost protejat de autoritățile din România. Au apărut dovezile

Informații șocante ies la iveală în cazul olandezului criminal din Dâmbovița. Bărbatul ar mai fi făcut o altă victimă în urmă cu 3 ani, o fetiță de 8 ani din județul Iași, iar apoi, fără nicio problemă, a plecat din țară. Tatăl fetiței din Iași arată că agresorul s-a plimbat nestingherit cu mașina prin sat și a fost surprins de camerele de luat de vederi de la trei magazine și Primărie. Cu toate astea dosarul a fost uitat de polițiști până la crima din Gura Șuții.

Deşi familia victimei a anunţat poliţia, nu s-a întâmplat nimic timp de trei ani. Abia acum, ancheta intră în vizorul Parchetului General. Între timp, Parchetul a anunțat, oficial, că olandezul este autorul crimei din Gura Șuții.

Anul trecut, în iunie, poliţia din Iaşi cerea ajutorul populaţiei pentru a da de urma unui pedofil periculos. Asta după doi ani de căutări, pentru că pedofilul ar fi abuzat fata de 8 ani tocmai în 2016.

Bărbatul apare pe imaginile camerelor de supraveghere traversând pe o trecere de pietoni din Iaşi, iar înregistrarea a fost făcută, potrivit autorităţilor, la scurt timp după agresiunea sexuală.

Tatăl fetiței din Iași nu își explică cum dosarul „a fost lăsat de izbeliște”, deși bărbatul s-a plimbat cu mașina prin fața camerelor de luat vederi de la Primăria din sat.

Tatăl fetei susține că bărbatul care i-a agresat copilul seamană izbitor cu olandezul care a ucis-o pe fata din Dâmbovița.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.