Iași
Ultima Ora Social

VIDEO | ATAC sălbatic la Iași. 3 persoane au fost sfâșiate de câini

Un incident extrem de grav a avut loc la Iași în zona Splai Bahlui, aproape de Podu de Piatră și de Centru, pe strada Ion Tănăsescu. Doi câini au sărit un gard și au atacat trei persoane, scrie Ziarul de Iași.

Reprezentanţii Poliţiei spun că animalele sunt deţinute legal de o femeie de 60 ani, care acum se află la audieri. Proprietara a declarat trei câini periculoşi din rasa Amstaff, doi dintre ei fiind cei implicaţi în incidentul de astăzi.

„Pe numele femeii s-a deschis un dosar penal în urma incidentului de astăzi. Precizăm că, în urmă cu o săptămână, pe numele aceleiaşi femei a mai fost deschis un dosar penal în urma unei sesizări potrivit căreia respectivele animale ar fi ieşit din curte şi ar fi atacat nişte oameni, fără a-i răni însă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Din nefericire, unui bărbat de 47 de ani i-a fost sfârtecat un testicul în timp ce se lupta cu animalele. Atât el, cât și celelalte două persoane au fost transportate de urgență la spital. Bărbatul cu testiculul smuls a fost trimis la spitalul Parhon la secția de Urologie. Celelalte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.