Vice-premierul Raluca Turcan, deschide lista candidaților PNL la Sibiu 3
Ultima Ora Politic

Vice-premierul Raluca Turcan, deschide lista candidaților PNL la Sibiu

Filiala Sibiu a PNL şi-a desemnat sâmbătă, prin vot, candidaţii la alegerile parlamentare, pe cele două liste regăsindu-se atât deputaţi cu experienţă, cât şi tineri liberali.

„Proiectele Sibiului au nevoie de sprijin în Parlament şi Guvern, iar noi, liberalii, avem obligaţia de a propune cei mai buni oameni care să reprezinte judeţul.

Misiunea pe care ne-o asumăm este aceea de a accelera dezvoltarea ţării şi vom face asta printr-o coeziune eficientă a echipelor din administraţia publică locală, din Parlament şi Guvern cu Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Sibienii au arătat Partidului Naţional Liberal o încredere onorantă la alegerile locale, iar propunerile noastre pentru alegerile generale vin ca urmare a acestui fapt” – a afirmat preşedintele PNL Sibiu, vicepremierul României Raluca Turcan.

Lista de candidaţi a PNL Sibiu pentru Camera Deputaţilor este formată din Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Şovăială, Răzvan Pop, Cornel Macarie şi Otilia Man, iar cea pentru Senat din Nicolae Neagu, Vlad Vasiu şi Marcela Răulea.

Christine ThellmannVice-premierul Raluca Turcan, deschide lista candidaților PNL la Sibiu 4

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.