Paul Stănescu despre semnele obscene ale lui Iordache: ”Cred că a greșit!”
Ultima Ora Justiție

Vice-premierul Paul Stănescu ținut pe jar de magistrați. Când dau sențința

Vice-premierul Paul Stănescu ținut pe jar de magistrați. Când dau sențința

Magistraţii instanţei supreme se vor pronunța pe 26 februarie în cazul cererii DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale într-un dosar în care este vizat vicepremierul Paul Stănescu, privind modul de finanţare a echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina de către Consiliul Judeţean (CJ) Olt, în perioada în care Stănescu era preşedinte al CJ. El declara că dacă va deveni inculpat în acest dosar va demisiona imediat.

„Așteptăm cu interes și cu speranță că se va aplica legea și că toata lumea va fi corectă. Și cred că așa va fi. Am spus și în fața instanței, toată viața am respectat legea și n-am luat de la nimeni un vârf de ac, așa că nu aștept decât ca toată lumea să respecte legea. Eu sunt convins că completul de judecată va aprecia exact ce s-a spus acolo și faptele din dosar și cred că toată lumea o să fie foarte corectă”, ”, a spus Paul Stănescu.

Vicepremierul a precizat că își menține decizia de a pleca din Guvern, dacă se redeschide dosarul. „Dacă voi fi inculpat îmi dau demisia din guvern”, a subliniat el.

Cercetările au fost începute în urma unui raport al Curţii de Conturi pentru anul 2010, vizând o finanţare nerambursabilă de peste două milioane de lei. În 2013, dosarul a fost închis de DNA Craiova. Paul Stănescu a condus Consiliul Judeţean Olt între anii 2008 şi 2016.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.