Grecia
Ultima Ora Exclusiv Social

Vești bune pentru români. Uniunea Europeană le dă bani.Vezi ce trebuie să faci

Vești bune pentru români. Uniunea Europeană le dă bani.Vezi ce trebuie să faci

Uniunea Europeană finanțează ideile de afaceri ale românilor din străinătate, care doresc să investească acasă.

Românii care sunt rezidenți în Spania sau în alte țări din lume pot primi aproape 40.000 de euro de la Fondul Social European ca să-și deschidă o afacere nonagricolă în țară.

Proiectul european se numește Diaspora ReStart și poate fi solicitat acum, chiar din Spania, cu ajutorul grupului Método Estudios Consultores, care pune la dispoziție toate informațiile necesare, în mod gratuit, prin biroul său din Madrid.

Condițiile de accesare sunt foarte ușor de îndeplinit și dacă te gândeai să deschizi o afacere acasă, acest proiect european este o oportunitate care nu trebuie ratată.

Este primul proiect de fonduri europene care se adresează direct românilor din diaspora, iar noii întreprinzători nu sunt obligați să se mute în România, dar afacerea trebuie să funcționeze cel puțin 18 luni.

Românii care au trăit cel puțin 12 luni în afara țării se pot înscrie gratuit la acest proiect fără să fie nevoie să plătească nimic.

Obiectivul programului european Diaspora ReStart este promovarea antreprenoriatului și auto-angajarea românilor din diaspora, prin sprijinirea înființării de firme cu obiect de activitate nonagricol în zona urbană a regiunilor mai puțin dezvoltate din România.

Perioada de depunere a planurilor de afaceri a început în 15 februarie 2018, iar termenul limită este 15 august 2018.

Dacă vreţi să învățați să vă concepeţi şi să vă auto-evaluaţi planul de afaceri, puteţi beneficia încă de Programul de Formare Antreprenorială ONLINE organizat în cadrul acestui proiect, în mod gratuit!

LOCURI LIMITATE

Înscrierile sunt deschise până pe data de 18 mai 2018 și poți să primești informații acum de la Metodo Estudios Consultores.
Dacă te atrage ideea să deschizi o afacere finanțată cu fonduri europene în România sună la numărul de telefon gratuit 900 812 902 sau cere informații pe pagina web.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.