Veste devastatoare pentru familia lui Iosif Rotariu. Fiica sa a primit peste 4 ani de închisoare
Ultima Ora Social

Veste devastatoare pentru familia lui Iosif Rotariu. Fiica sa a primit peste 4 ani de închisoare

Fiica lui Iosif Rotariu, Romina Rotariu, este protagonista unui scandal uriaş. În vara anului trecut, aceasta era angajată într-o creşă din Timişoara şi a bătut un copil atât de tare încât i-a rupt piciorul.

Micuţul de doar doi ani a fost spitalizat apoi timp de trei săptămâni şi părinţii acestuia au cerut daune în valoare de 500.000 de euro. Acum, instanţa a condamnat-o la închisoare cu executare! Condamnarea fiicei lui Iosif Rotariu este de patru ani şi patru luni, iar aceasta are de plătit şi o despăgubire în valoare de 100.000 de euro.

Mai mult, Judecătoria din Timişoara i-a interzis să mai exercite profesia de educator sau îngrijitor de copiii, precum şi alte activităţi de supraveghere a copiilor pe o perioadă de aproape 10 ani de acum înainte, însemnând perioada de închisoare, plus încă cinci ani după. Sentinţa nu este însă definitivă şi mai poate fi atacată cu apel.

Romina Rotariu este acuzată de purtare abuzivă, loviri şi alte violenţe. Faptele pentru care a fost condamnată au avut loc în luna iunie a anului 2018, după ce părinţii unui copil de la creşa din Timişoara a ajuns acasă cu piciorul rupt. Acesta a afost internat timp de trei săptămâni la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.  Fapta este de o cruzime rară, după cum se poate vedea şi din videoclipul de mai sus, care, atenţie, vă poate afecta emoţional! În imagini se poate vedea cum Romina Rotariu îl bruschează, îl trântește și apoi îl lovește pe băiețelul de doi ani, sub privirile celorlalți copii.

Romina Rotariu se apără spunând că a făcut o criză de diabet şi că este acum hulită pentru acest lucru: „Am făcut o criză de diabet și toată lumea aruncă cu pietre în mine. Toată lumea greșește, toată lumea se ia de mine”, a declarat Romina Rotariu, pentru Opinia Timișoarei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.