Anunț devastator pentru Dragnea și Dăncilă de la Bruxelles. Kovesi va fi procuror european. Guvernul va cădea
Ultima Ora Justiție

Veste devastatoare pentru Dragnea. A pierdut procesul cu Uniunea Europeană. Kovesi intră pe fir

Liviu Dragnea a pierdut procesul de la Tribunalul UE, potrivit minutei ședinței. El a atacat în justiție răspunsul Comisiei Europene la o plângere a sa împotriva modalității în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Tel Drum.

Reamintim că DNA l-a pus pe Liviu Dragnea sub urmărire penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul Tel Drum, dosar bazat pe raportul OLAF.

Fostul președinte al PSD nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru că trecuse termenul legal pentru această plângere, astfel că a ales o cale indirectă.

El a acuzat faptul că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție,relatează g4media.ro.

Dosarul Tel Drum, în care este cercetat Dragnea este de competența Parchetului European, al cărei șef este Laura Codruța Kovesi, întrucât este vorba de fraudarea banilor europeni.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii