Director de școală, amenințat de inspector că va fi schimbat dacă nu face campanie pentru PSD
Ultima Ora Social

VACANȚA pentru școlari SE APROPIE. Când se vor bucura elevii de următoarea săptămână liberă

VACANȚA pentru școlari SE APROPIE. Când se vor bucura elevii de următoarea săptămână liberă

Așa cum este prevăzută în structura anului școlar, vacanță de toamna a celor din învățământul preșcolar și primar se apropie cu pași repezi.

Doar câteva zile îi mai despart pe cei mici de vacanță mult așteptată!

Prima vacanță pentru elevii din învățământul primar și pentru cei din învățământul preșcolar va fi începe pe 27 octombrie și se va încheia pe 4 noiembrie.

Anul școlar 2018 – 2019 are 34 de săptămâni. Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile cu două săptămâni mai devreme. Elevii clasei a VIII-a încheie cursurile în 7 iunie, cu o săptămâna mai devreme.

Cursurile au început în 10 septembrie 2018. Primul semestru se încheie în 1 februarie 2019.

Prima vacanță pentru elevii din celelalte clase va fi cea de iarnă și începe în 22 decembrie, durand până în 13 ianuarie.

Elevii se întorc la școală în 14 ianuarie urmând să ia o nouă vacanță în 2 februarie 2019. Va fi o vacanță intersemestriala până în 10 februarie 2019.

Semestul al doilea începe în 11 februarie.

În 20 aprilie începe vacanță de primăvară. Va fură până în 5 mai 2019. Din 6 mai până-n 14 iunie urmează iar cursuri, iar din 15 iunie elevii intră în vacanță de vara.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii