Urs rănit grav, găsit după mai multe ore în lăstărişul de pe marginea drumului, după ce a fost lovit de un autoturism 1
Social Ultima Ora

Urs rănit grav, găsit după mai multe ore în lăstărişul de pe marginea drumului, după ce a fost lovit de un autoturism

Un urs a fost grav rănit, după ce a fost lovit de o maşină pe drumul naţional 13, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Animalul, care nu se mai poate deplasa, a fost găsit în lăstărişul de pe marginea drumului şi se află în grija Asociaţiei Milioane de Prieteni.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00, pe DN 13, în localitatea Buneşti, unde ursul a ieşit în faţa unei maşini. Şoferul nu a reuşit să evite impactul.

Animalul a fost găsit dimineaţă în lăstărişul de pe marginea şoselei. El este rănit şi nu se mai poate deplasa pe picioarele din spate.

Preşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni, Cristina Lapis, a declarat pentru News.ro că ursul va fi dus la sanctuarul de la Zărneşti, pentru a i se face investigaţii medicale în urma cărora să i se stabilească un diagnostic şi un tratament.

„Sunt peste 12 ore de când suferă. Aşteptăm să ajungă la Zărneşti în seara aceasta, să fie văzut de un medic veterinar, să primească tratament, măcar nişte analgezice, în primă fază”, a declarat Cristina Lapis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.