Unde își petrece Principesa Margareta sărbătorile de iarnă
Ultima Ora

Unde își petrece Principesa Margareta sărbătorile de iarnă

Unde își petrece Principesa Margareta sărbătorile de iarnă

Unde își petrece Principesa Margareta sărbătorile de iarnă – Principesa Margareta, Principele Radu, precum și celelalte fiice ale regelui Mihai I vor petrece Anul Nou și sărbătorile de iarnă la Castelul Regal Săvârșin. Aceștia au anunțat că nu vor primi colindători la Castelul Regal Săvârşin, singura excepţie fiind Dubaşii din Săvârşin, care vor păstra doar un moment de reculegere în memoria regelui Mihai I.

Casa Regală a informat printr-un comunicat transmis Agerpres:

„Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal Săvârşin. Singura excepţie vor fi Dubaşii din Săvârşin, care vor fi aşteptaţi, ca în fiecare an, la ora 12,00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal. Dubaşii nu vor cânta urările strămoşeşti, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale”

În dimineața de 25 decembrie, Familia Regală va participa la marea slujbă din prima zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună. Cartea de condoleanţe rămâne în continuare deschisă, la intrarea pe domeniul, împreună cu o candela și portretul regelui, până la împlinirea celor 40 de zile.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.