Video. Un om a murit după ce a fost lovit de un trăsnet. Furtunile au făcut prăpăd în România 1
Ultima Ora Social

Video. Un om a murit după ce a fost lovit de un trăsnet. Furtunile au făcut prăpăd în România

Furtunile au măturat România și au lăsat în urma lor copaci smulși, case inundate, drumuri blocate, localități întregi cufundate în beznă, dar și victime umane! Un bărbat a murit pe loc, după ce a fost lovit de trăsnet. Și în Capitală, rafalele de vântau rupt aproape 40 de copaci și un panou publicitar, iar 20 de autoturisme au fost avariate, potrivit știrileprotv.ro – vezi video.

La Târgoviște, o furtună violentă a smuls acoperișul unui cămin studențesc, însă nimeni nu a fost rănit. În județul Buzău, peste 9.000 de gospodării au rămas fără curent electric, după o vijelie care a ţinut peste o jumătate de oră. Sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii, iar o bucată dintr-un acoperiş a fost smulsă de pe un bloc de furtună violenta.

Probleme grave au fost semnalate şi în judeţul Galați, aflat ieri după-amiază sub cod roşu de furtună. După o rupere de nori, apa a pătruns în câteva gospodarii din comuna Schela. Vântul violent a rupt câteva cabluri de alimentare cu energie electrică. Mai multe localităţi din judeţ au rămas marți seară fără curent electric, iar în apropiere de comună Munteni, un cioban de aproximativ 60 de ani a fost găsit fără suflare, pe un câmp, după ce ar fi fost lovit de un trăsnet.

Nici pe bucureșteni vremea nu i-a menajat deloc! Aici, zeci de pomi au fost doborâți și mai multe mașini au fost avariate. A fost cod portocaliu de vreme severă în Capitală, iar furtună a lăsat în urmă un adevărat dezastru!

Autoritățile au intervenit pentru a scoate de pe carosabil 37 de copaci căzuți și un panou publicitar și pentru a da jos șase elemente de construcții care erau în pericol să se desprindă. Doi stâlpi au căzut pe carosabil, un cablu a fost rupt și 21 de mașini au fost avariate. Rafalele de vânt au depășit chiar și 70 de kilometri pe oră!

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.