În ţara noastră există, oficial, meseria de ”majghian”, dar ea nu se practicată pentru că nu ştie nimeni ce înseamnă
Un număr de evadare din apele unui râu al unui magician a dus la dispariția acestuia
Ultima Ora Externe

Un număr de evadare din apele unui râu al unui magician a dus la dispariția acestuia

Un magician indian a fost dat dispărut după ce a încercat să prezinte un număr de evadare fiind scufundat în apele râului Hooghly, în vestul Indiei, arată The Guardian.

Scafandrii din Calcutta continuă să îl caute pe Chanchal Lahiri, cunoscut sub numele de scenă Mandrake. Magicianul legat cu lanțuri și frânghii a fost coborât în apele râului Hooghly duminică și autoritățile se tem că s-a înecat.

Artistul a fost transportat cu o ambarcațiune în mijlocul râului și a fost coborât în apă cu ajutorul unei macarale. El se afla închis într-o cușcă iar mâinile și picioarele îi erau legate.

”Dacă voi putea să le deschid, va fi o magic, dacă nu, o să fie o tragic”, a spus Lahiri publicului înaintea numărului.

Familia sa și alți spectatori l-au așteptat să revină la suprafață de pe barcă și de pe maluri, dar magicianul nu și-a mai făcut apariția la suprafață.

Poliția a declarat că nu erau asigurate niciun fel de măsuri de siguranță în cazul în care numărul de magie nu ar fi reușit.

Sumit Kharbanda, președintele Frăției Indiene a Magicienilor din New Delhi, a arătat că Lahiri prezentase cu succes același număr de mai bine de 10 ori.

În 2013, magicianul a fost atacat de public atunci când în timpul acestui număr mulți spectatori au considerat că a trișat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.