Un nou caz şocant la Caracal. Un poliţist s-a împuşcat în cap cu arma din dotare 1
Ultima Ora Social

Un nou caz şocant la Caracal. Un poliţist s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

Un polițist, care ar fi venit recent la postul de poliție Corbu, unde era ajutor de șef de post, s-a împușcat în cap, duminică după amiază, în apartamentul său din Caracal.

Un polițist, în vârstă de 31 de ani, care ar fi venit de curând la postul de poliție Corbu, unde era ajutor de șef de post, s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, 13 octombrie. Potrivit primelor date, evenimentul s-a produs în apartamentul din Caracal în care locuia. Conform reprezentanților IPJ Olt, omul legii și-a pus capăt zilelor cu armamentul din dotare.

„Incidentul s-a produs în apartamentul său și polițistul nu era în timpul serviciului”, a informat Alexandra Ducu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, potrivit mediafax.ro. Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, Dragoș Toader, a spus că apelul la 112 s-a înregistrat în jurul orei 17.40, iar omul legii a fost găsit în stare critică. Astfel, s-a luat decizia de a fi transportat cu ambulanța la unitatea medicală craioveană. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal sunt cei care investighează deocamdată cazul polițistului care a folosit arma din dotare și s-a împușcat.

„În această după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la P.P. Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Acestuia i s-au acordat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital. Precizăm că poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.