Un elev de 14 ani a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba-Iulia
Un elev de 14 ani a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba-Iulia
Ultima Ora Social

Un nou accident tragic. Un bărbat a căzut din autobuz după ce ușile s-au deschis în mers

Un bărbat a căzut, luni, dintr-un autobuz al companiei locale de transport public din Brăila, după ce ușile mașinii s-au deschis în mers. Din primele cercetări a reieșit că incidentul s-a produs după ce șoferul, într-un moment de neatenție, a atins mecanismul de deschidere a ușilor, conform mediafax.ro

Bărbatul a căzut, luni dimineață, din autobuz, deoarece ușile s-au deschis în timp ce mașina se afla în mers.

Pasagerul a ajuns la spital, pentru verificări, iar șoferul autobuzului a dat declarații în fața polițiștilor.

Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs din cauza neatenției șoferului care într-o curbă a acționat mecanismul de deschidere a ușilor. Conducerea societății locale de transport public a început o anchetă.

„S-a întâmplat o chestie stupidă. Am stabilit o comisie de anchetă. Se pare că a fost o acțiune involuntară a șoferului care a atins mecanismul de deschidere. Șoferul a anunțat incidentul, există o procedură, o respectăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul societății Braicar, Cornel Săndulescu.

Se pare că bărbatul care a căzut din autobuz nu s-a rănit foarte grav. Victima a plecat de la locul producerii incidentului pe picioarele sale și mai târziu a mers la spital pentru verificări amănunțite.

Până la această oră, la Poliție nu a fost depusă nicio plângere legată de incidentul din autobuzul brăilean.

În fața polițiștilor a ajuns șoferul care a povestit ce s-a întâmplat și a fost verificat cu aparatul etilotest.

„Partea vătămată nu s-a prezentat la Poliție. Dimineață, acolo a ajuns șoferul. El le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Polițiștii continuă cercetările.

Un incident similar a avut loc în ianuarie la Ploiești, unde o tânără a ajuns la spital, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil. Avocatul acesteia acuza că ancheta bate pasul pe loc şi făcea un apel pe Facebook pentru identificarea martorilor, fata neputând fi audiată de politişti din cauza stării de sănătate precare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.