Un bărbat din Suceava prins sub bârne și bucăți de lemn căzute de pe o casă de vacanță 1
Ultima Ora Social

Un bărbat din Suceava prins sub bârne și bucăți de lemn căzute de pe o casă de vacanță

Un bărbat de 52 de ani din Suceava a fost scos, luni, inconștient, de sub mai multe bârne și bucăți de lemn care s-au prăbușit peste el de pe o casă de vacanță dezafectată, aflată în fosta tabără de copii din Gura Humorului, transmite MEDIAFAX.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, mai multe bârne și bucăți de lemn de pe o casă de vacanță dezafectată s-au prăbușit, luni, peste un bărbat de 52 de ani, în fosta tabără de copii din localitatea Gura Humorului.

„La fața locului intervine modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Gura Humorului, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava. Victima, un bărbat de 52 de ani, a fost extrasă de sub dărâmături de către pompierii militari, în stare de inconștiență, iar în momentul de față se efectuează manevre de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

În acest caz au fost începute cercetări și de către Inspectoratul de Poliție Suceava pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.