ULUITOR. Un om al bisericii și-a incendiat soția
crima
Ultima Ora Social

ULUITOR. Un om al bisericii și-a incendiat soția

ULUITOR. Un om al bisericii și-a incendiat soția

Dascălul unei biserici din localitatea Ciortești, județul Iași, a fost arestat pentru uciderea soției sale, în vârstă de 48 de ani. Femeia a fost incendiată în casa în care locuiau și a fost găsită moartă a doua zi, bărbatul de 51 de ani spunând Poliţiei că aceasta ar fi băut prea mult, potrivit Mediafax.

Prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, a declarat, pentru Mediafax, că trupul femeii de 48 de ani a fost stropit cu benzină, la finele săptămânii trecute, aceasta suferind arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului, însă soțul ei, dascăl la biserică, nu a cerut ajutorul medicilor.

A doua zi, victima a murit.

„Fapta a fost comisă în seara zilei de 17 august. Inculpatul este arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile, după ce a fost reținut. În seara zilei de 17 august, inculpatul, care este dascăl la biserica din sat, și-a agresat soția, sub pretextul că aceasta a consumat băuturi alcolice în exces. A lovit-o inițial cu o bâtă peste corp, după care a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. După consumarea acestor agresiuni, nu i-a acordat niciun fel ajutor, a ținut-o în casă până a doua zi, când victima a decedat. Decesul a fost cauzat de șocul postcombustional, consecință a arsurilor grad 2-3 pe aproximativ 30 la sută din suprafața corpului. A fost arestat pentru omor, reținând și cruzimile”, a spus Mihaela Apostol.

Bărbatul de 51 de ani nu a contestat măsura de arestare preventivă dispusă de magistrații Tribunalului Iași.

„Era un om echilibrat și nu avem explicație pentru gestul său. Era o familie normală, toată lumea este îngrozită. Era îngrijitorul de la biserica Ciortești, și cântăreț. Era omul de bază al părintelui din Ciortești, era un om de încredere, nu era violent sau recalcitrant. Nu știm ce s-a întâmplat. Fiica lor avea planificată nunta peste două săptămâni. Este șocant”, a declarat, pentru sursa citata, Alina Apostol, primarul comunei Ciortești.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.