ULUITOR. O fetiță din Iași a rămas fără urechi după ce un porc a atacat-o în gospodărie
Ultima Ora Social

ULUITOR. O fetiță din Iași a rămas fără urechi după ce un porc a atacat-o în gospodărie

ULUITOR. O fetiță din Iași a rămas fără urechi după ce un porc a atacat-o în gospodărie

Situația este destul de gravă ținând cont că fetiță a rămas fără pavilioanele de la urechi. Trebuie ținută sub control pentru a împiedică apariția infecțiilor.

S-a întâmplat în localitatea ieșeană Mogosesti, când fetiță a ieșit din casă de-a bușilea și a mers până în curte, unde se află un porc. Animalul a mușcat-o de mâini, picioare, cap și urechi, fiind zona cea mai afectată, ramananc fără ele.

Fetiță rămăsese în grijă fraților mai mari, care nu i-au acordat atenția cuvenită și au scăpat-o din ochi. Mama era plecată la soacră, iar tatăl la muncă.

Fetiță a fost preluată de medici și dusă de urgență la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va fi supusă unei operațîi, iar la scurt timp după au ajuns și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Iași, care au deschis o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al spitalului de copii din Iași, Tamara Roșu Solange, a declarat că este primul caz de genul cu care se confruntă.

„Este internată în Chirurgie Plastică, are plăgi multiple, făcute de porc şi în acest moment va intră în blocul operator pentru intevenţie cirurgicală, pentru evaluare şi iniţierea terapiei.

A rămas fără urechiuşe, pavilioanele a fost mâncate în totalitate. Mai are şi alte plăgi. În acest moment viaţa nu îi este pusă în pericol”, a declarat această.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii